AVÍS LEGAL

En compliment del que disposa l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSI-CE), es posa en coneixement dels usuaris i visitants del lloc web la següent informació legal:

1. Titularitat del lloc web

Aquest lloc web és propietat de CLIL CATALONIA SCP (en endavant, "l'Empresa") amb les següents dades d'identificació:

  • Nom de l'empresa: CLIL CATALONIA SCP
  • CIF/NIF: J62642442
  • Domicili social: C/ Manresa, 35, 08250 St. Joan de Vilatorrada, Espanya
  • Telèfon de contacte: 936 76 74 81
  • Correu electrònic: info@clil-idiomes.cat

2. Condicions d'ús

L'accés i/o ús d'aquest lloc web atribueix la condició d'usuari, qui accepta, des de dit accés i/o ús, les presents condicions d'ús.

3. Protecció de dades personals

L'Empresa es compromet a complir amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals i a garantir un ús i tractament correcte de les dades personals de l'usuari.

4. Propietat intel·lectual i industrial

Tots els continguts del lloc web, incloent textos, imatges, gràfics, dissenys, codi font, logotips, marques i altres elements, són propietat exclusiva de l'Empresa o de tercers que n'han autoritzat l'ús, i estan protegits pels drets de propietat intel·lectual i industrial.

Es prohibeix la reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra forma d'explotació, sense el consentiment previ i per escrit de l'Empresa.

5. Responsabilitat dels continguts

L'Empresa es reserva el dret d'actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en el seu lloc web, podent fins i tot limitar o no permetre l'accés a aquesta informació, sense avís previ.

L'Empresa no garanteix la inexistència d'interrupcions o errors en l'accés al lloc web o al seu contingut, ni que aquest es trobi actualitzat.

6. Legislació aplicable i jurisdicció

Les presents condicions d'ús es regiran i interpretaran d'acord amb la legislació espanyola. Per a la resolució de qualsevol controvèrsia que pogués sorgir en relació amb l'accés o ús del lloc web, els usuaris i l'Empresa acorden sotmetre's als jutjats i tribunals de la ciutat de Barcelona, renunciant a qualsevol altre fur general o especial que els pogués correspondre.

7. Contacte

Per a qualsevol dubte, suggeriment o consulta sobre aquest Avís Legal, si us plau contacti amb nosaltres a través del correu electrònic info@clil-idiomes.cat o trucant al 936 76 74 81.